Rii termékeink a legkorszerűbb technológiához és legújabb műszaki megoldásokhoz igazodva számtalan megoldást nyújtanak a számítógépek, laptopok, tabletek, okos tévék, android eszközök, játékkonzolok és egyéb multimédiás készülékek kényelmes vezérléséhez. Segítségükkel a felhasználók távolról, billentyűzettel, touchpaddel és mutatóeszközzel is irányíthatják okos eszközeiket. Rendkívül széleskörű felhasználhatóságuk, tömérdek szolgáltatásaik és gyönyörű, modern megjelenésük egyedülállóvá teszi ezt a termékkört. Már a termékek kézbevételekor egyből szembetűnik a kifinomult megmunkálás, a kiváló minőség, a precíz tervezés és a kézhez álló, könnyű kezelhetőség.

A Rii termékekkel vezeték nélküli és vezetékes billentyűzetek, valamint mutatóeszközök széles választékát kínáljuk. A beépített touchpaddel ellátott, kézhez álló billentyűzetektől a mutatóeszközökig, rengeteg különleges eszközt tartalmaz a termékcsalád. A széles kínálat, a kiváló minőség és az esztétikus megjelenés biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő típust. Minden feladathoz kiválasztható a megfelelő eszköz, az otthoni felhasználástól a professzionális irodai felhasználásig. Termékeink több operációs rendszerrel is kompatibilisek, mint a Windows, Linux, Android. Segítségükkel vezérelhető szinte minden okos eszköz, mint például asztali PC, laptop, okos TV, Android TV, Google TV, Xbox, PS, HTPC, stb... A kínálatban vízálló termék is található, mely például kültéri- vagy párás, víz közeli használatra is alkalmas. A termékek megjelenésére is nagy hangsúlyt fektet a gyártó, ezért a készülékek a legigényesebb környezetben is megállják a helyüket, modern, szép, esztétikus megjelenésükkel emelik környezetük színvonalát. Igazodnak az igényes belsőépítészeti elvárásokhoz, kialakításuk letisztultságot és kifinomultságot sugároz. Minden egyes terméket kiváló minőség, megbízható és korszerű működés jellemez. Emellett az eszközök mindegyike felhasználóbarát, azaz egyszerűen üzembe helyezhetőek és könnyedén kezelhetőek. A termékekhez járó, apró USB vevőegység csatlakoztatása után azonnal kitárul a vezeték nélküli kezelhetőség, eszközeink rendkívül széleskörű felhasználhatósága.

A vezeték nélküli billentyűzetek biztosítják a gyors és egyszerű adatbevitelt, ideálisak szövegbevitelhez, például levelek írásához, chateléshez vagy akár játékhoz is, valamint a beépített touchpad biztosítja a kurzor pozícionálását és a kattintással vezérlést. Ergonomikus kialakításuk segít a könnyű használatban, két kézben fogva kényelmesen, kézhez állóan kezelhetőek. Méretükből adódóan könnyedén hordozhatóak, valamint megtalálható köztük fémvázas és szuper vékony kialakítású verzió is.

A multimédiás billentyűzetek precíziós touchpaddel teszik könnyebbé a navigációt. Rendelkeznek multimédia gombokkal, több típus ki- bekapcsolható háttérvilágítással az éjszakai, akár teljes sötétségben történő használathoz, valamint multitouch lehetőséggel. Egyes típusok beépített mikrofont és hangszórót is tartalmaznak a még széleskörűbb felhasználhatóság érdekében.

A mutatóeszközöket közvetlenül a képernyőre irányítva használhatja, a képernyőn megjelenő elemeket vezérelheti. Használatuk gyors és egyszerű, kis méretükből adódóan egyszerűen hordozhatóak, könnyűek és vékonyak. Távirányítóként és egérként is használhatóak, valamint van lézer pointerrel vagy beépített touchpaddel ellátott verzió is.

Tegye kényelmesebbé életét, vezérelje eszközeit Rii termékeinkkel!

Ha e-mailt szeretne kapni Akciókról, Újdonságokról, küldje el e-mail címét:
Fenti célból hozzájárulok e-mail címem kezeléséhez. Tájékoztató...